Електронні сигарети Smoore - переклад опису сайта на Українську мову. - 7 Июля 2011

Главная » 2011 » Июль » 7 » Електронні сигарети Smoore - переклад опису сайта на Українську мову.
16:56


Електронні сигарети Smoore - переклад опису сайта на Українську мову.

Ласкаво просимо на сайт офіційного партнера компанії «Shenzhen Smoore technology Co., Ltd.", Одного з провідних виробників електронних сигарет в світі.
   
  Ми пропонуємо фірмовий товар на ринку України - електронні сигарети «S'moore». Електронна  сигарета це новітній електронний пристрій, який виглядає як звичайна сигарета, однак не  містить тютюну, цигаркового паперу, а відповідно смоли, канцерогенів і інших,  шкідливих для здоров'я продуктів горіння. Відчуття від куріння таке, якби Ви курили справжню  сигарету. При цьому немає вогню, не потрібна запальничка, випускаємий  дим насправді пар.
 
  Здоров'я - найкращий подарунок. Інноваційний  винахід електронні сигарети - допоможуть Вам, вашим рідним і близьким побороти  шкідливу звичку і насолоджуватися життям і здоров'ям довгі роки. Мільйони  людей в Європі, Америці та Китаї вже використовують електронні сигарети для  безпечного паління або щоб безболісно кинути палити - приєднуйтесь до нас!
 
  Вся продукція торгових марок «S'moore»  сертифікована відповідно до міжнародних стандартів РЄ (підтвердження  сертифікації в Європейському союзі), ROHS, MSDS (відповідність вищим стандартам  якості та безпеки матеріалів, що використовуються при виробництві),  випускається на авторизованих заводах.
 
  Наша компанія "Smoore Ukraine" є дійсним  членом міжнародної ассоцииации "Електронна сигарета" і організації по  боротьбі з курінням "World No Tobacco".
 
  Ми маємо всі дозвільні документи, згідно норм і  законів, прийнятих урядом і «Верховною Радою України», для реалізації продукції  компанії «S'moore» (електронних сигарет і картриджів для електронних сигарет) в  Україну.
 
  Дим тютюну тепер в минулому, а на зміну шкідливої  і згубної звички, прийшли екологічно чисті, і не шкідливі e cigarette  Smoore.
 
  Для тих хто піклуються про здоров'я курців, e cigarette є кращою  альтернативою, з останніми інноваціями в світі електроніки сьогодні. Ви можете отримувати  величезну користь від розвитку електронних сигарет, так як вона дозволяє Вам  продовжувати палити, не побоюючись відчувати якийсь шкідливий вплив на ваше  здоров'я. Завдяки нашим Electronic Cigarettes Ви можете бути впевнені в їх  безпеці що в свою чергу дає Вам право палити їх в будь-якому місці, скрізь,  навіть у місцях, де паління суворо заборонено.
 
  У нашому інтерент магазині Ви можете придбати  електронні сигарети в достатку і доступною ціною. Збережіть  ваші гроші та здоров'я прямо зараз, скориставшись нашою пропозицією, яку ми Вам пропонуємо!



Категория: Новости компании | Добавил: KPOXAC | Просмотров: 1753 | Комментарии: 1| Рейтинг: 1.0 1
Теги: |
Всего комментариев: 0


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Контакты
Наши Партнеры
Dekang Ukraine
Кто мы есть?
Dekang Ukraine
Поиск
Наш опрос
Для чего нужны электронные сигареты?
Всего ответов: 1777
ASSOCIATION
Electronic Cigarette Association
Статистика


Бесплатный конструктор сайтов - uCoz